Rockmusikalen Kal P. Dal, Svängsta

Rockmusikalen Kal P. Dal, Svängsta

Nu blir det äkta skånsk rock n´ roll i Svängsta! Den legendariska rockikonen Kal P. Dal tog Sverige med storm i slutet på sjuttiotalet med sina unika liveframträdanden och sin tvättäkta skånska rock. Än idag hävdas det att ingen annan svensk artist har haft lika många folkparksspelningar som just Kal P. Dal. 2012 sattes det upp en unik musikal om Kal P. Dal med bland andra Sven Melander och musikerna från The Ark som sålde fulla hus under två säsonger på Slagthuset i Malmö. 2017 sattes två föreställningar upp på Malmö Arena, båda helt slutsålda!

Den 13 juli kommer gänget till Svängsta och bjuder på det bästa från de båda uppsättningarna. Ett unikt tillfälle i Blekinge i otroligt vacker miljö ”hemma hos Sven” i hans trädgård intill Mörrumsån. Medverkande: Sven Melander, Nic Schröder, Cornelius Löfmark, Olof Ramel och inte minst musikerna från The Ark.

Kvällens program:
18.00 Entrén öppnar.
19.30 Kal P. Dal på scen (inkl en paus)
22.00 Häng kvar i sommarkvällen eller varför inte besöka BM Design Center som har kvällsöppet.

Konserten är utomhus och bänkar med plats finns men ta gärna med egen brassestol/filt för säkerhets skull. Utomhusbar med öl/vin/fika samt lättare rätter så som hamburgare/korv serveras.  Eftersom det säljs mat och dryck inne på området är det inte tillåtet att ta med egen förtäring. Viss nivåskillnad och trappor ner till konsertplatsen. Toaletter finns. Var ute i god tid eftersom parkeringsplatser finns en bit ifrån området. Rörelsehindrade/handikappade har företräde till parkering intill. Från 18 år – köpta biljetter återlöses ej.

Välkommen till en rockig kväll under bar himmel!


Konserter & Events

13 Jul 2018

Rockmusikalen Kal P. Dal, Svängsta fredag kl 19:30 BM Design Center Svängsta, Karlshamn Avslutat
Thomas