Skrattfest i Svängsta – best of Arlövsrevyn och Verateatern

Skrattfest i Svängsta – best of Arlövsrevyn och Verateatern

Äntligen sommarens härligaste humorkväll ”hemma hos Sven”(Melander) i otroligt vacker sommarmiljö intill Mörrumsån.

Skånes största och en av landets mest populära revyer kommer nu för första gången till Blekinge och Svängsta. Klassiska Arlövsrevyn som laddar för 25-årsjubileum bjuder på på det bästa från den senaste revyn. På scenen finner du Sven Melander, Adde Malmberg, Robert Rydberg, Jennie Rosengren och så revygeneralen själv, Kent Nilsson.

Dessutom, synnerligen begåvade och väldigt populära Verateatern från Karlshamn vars föreställningar alltid säljer slut. De har precis avslutat en totalt utsåld 15-årsjubileumsshow och det är från den föreställningen de bjuder på ett antal nummer. I Verateatern hittar du bl a Niklas Holtne, Anton Berg och Karl Ingvarsson.

Kvällens program:
17.30 Entrén öppnar.
19.00 Skrattfesten startar, två akter med 30 min paus
21.30 Häng kvar i sommarkvällen eller varför inte besöka BM Design Center som har kvällsöppet.

Konserten är utomhus och bänkar med plats finns men ta gärna med egen brassestol/filt för säkerhets skull. Utomhusbar med öl/vin/fika samt lättare rätter så som hamburgare/korv serveras.  Eftersom det säljs mat och dryck inne på området är det inte tillåtet att ta med egen förtäring. Viss nivåskillnad och trappor ner till konsertplatsen. Toaletter finns. Var ute i god tid eftersom parkeringsplatser finns en bit ifrån området. Rörelsehindrade/handikappade har företräde till parkering intill. Köpta biljetter återlöses ej.

Välkommen till en härlig humorkväll!


Konserter & Events

09 Jul 2018

Skrattfest i Svängsta – best of Arlövsrevyn och Verateatern måndag kl 19:00 BM Design Center Svängsta, Karlshamn Avslutat
Thomas