Smokie & Flamingokvintetten på Tyrolen

Smokie & Flamingokvintetten på Tyrolen

Äntligen kommer Smokie till Småland! Det legendariska rockbandet från England som har turnerat världen runt i över 40 år och sålt mer än imponerande 30 miljoner album kommer nu till Tyrolen i Blädinge, utanför Alvesta, torsdagen den 19 juli. Smokie bjuder  på en konsert med total nostalgifaktor. Bandet har en hel katalog av hits, som ”Lay back in the arms of someone”, ”Oh Carol”, ”Needles and pins”, ”Mexican girl” och givetvis allsångslåten nr 1 ”Living next door to Alice”. Missa inte kultbandet som bjuder på en exklusiv konsert när sommaren är som bäst.

Dessutom öppnar vi dansbanan och där står inga mindre än kultbandet Flamingokvintetten, som bjudit upp till dans i snart 60 år. Missa inte hitsen som där näckrosen blommar, Lilla Ann, Sjätte september, Hemma hos mig igen m.fl.

Det kommer att bli en riktig sommarfest med allt som hör till en riktig festkväll i parken. Musik, dans, bollkastning, luftgevärsskytte och pilsnerkorv. Det serveras även god vällagad mat, fika och drycker av allehanda slag.

Kvällens program:
19.00 Tyrolens portar öppnar
20.00 Flamingokvintetten börjar spela på dansbanan
21.30 Smokie på utescenen
23.15 Flamingokvintetten fortsätter spela
01.00 Tyrolens portar stänger

Ingen åldersgräns. Barn under 13 år går in gratis i nykter målsmans sällskap. Köpta biljetter återlöses ej.
Eftersom vi säljer mat och dryck inne på området är det inte tillåtet att medtaga egen förtäring.

Välkommen till en härlig kväll på Tyrolen!


Konserter & Events

19 Jul 2018

Smokie & Flamingokvintetten på Tyrolen torsdag kl 19:00 Tyrolen Blädinge, Alvesta Boka biljett
Thomas